Title Image

Ontwikkeling

Met oog voor talent
When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves- V. Frankl

Ontwikkeling

Organisatieontwikkelingen zijn nodig om goed te kunnen inspelen op de vele veranderingen in de markt. Of het nu gaat om kleine of grote ontwikkelingen, het is van belang dat de organisatie deze ontwikkeling samen met het personeel doormaakt. Dan is de kans van slagen namelijk het grootst.

Bureau &Rose werkt met verschillende instrumenten en middelen om de organisatie en medewerkers te helpen bij deze ontwikkelingen. Wij leggen hierbij de focus op talentmanagement en hanteren hierbij de ‘sterke punten-aanpak’.

Voordelen van talentmanagement

Medewerkersbetrokkenheid 0

Klanttevredenheid 0

Positief werkklimaat 0

Wat is de ‘sterke punten-aanpak’?

Onze diensten

Een individueel ontwikkeltraject is een intensief traject dat helpt bij het in kaart brengen van knelpunten waar je of je medewerkers in de werkomgeving tegen aan loopt/lopen. Dit noemen wij ook wel coaching-on-the-job.

Tijdens dit ontwikkeltraject word je begeleid bij het in kaart brengen van sterke punten, talenten en het talentpotentieel zodat deze op een effectieve manier worden ingezet. Hierdoor behaal je de best mogelijke resultaten en ontwikkel je jezelf op persoonlijk en zakelijk niveau.

Het individuele ontwikkeltraject wordt volledig afgestemd op jou en je werkomgeving, waardoor geen enkel traject hetzelfde is. Na een uitgebreide intake wordt de duur vastgelegd en gaan we van start. Tijdens het traject volgen regelmatig evaluatiesessie om na te gaan of het uitgestippelde pad nog aansluit bij datgene wat je nodig hebt.

Meer informatie? Wij komen graag met je in contact.

Betere prestaties, lager ziekteverzuim en hoge betrokkenheid zijn het gevolg van een goed team. Maar wat is een goed team en nog belangrijker, hoe creëer je dit?

Bureau &Rose helpt, door middel van trainingen en trajecten, om energieke en bevlogen teams te ontwikkelen.
Wij bieden hierin diensten op maat aan, omdat elk team uniek is. Het optimaal gebruiken van de talenten in het team is hierbij een essentieel onderdeel. Daarnaast worden de productieve gewoonten en prestatierisico’s in kaart gebracht.

Een Management Development-programma op maat? Dan bent u bij Bureau &Rose aan het juiste adres.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bureau &Rose maakt gebruik van diverse assessments van Strengthscope® voor het in kaart brengen van sterke punten, talenten en kwaliteiten.

Strengthscope® is het meest complete en innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk. Dit systeem is als enige gecertificeerd door The British Psycological Society. Het wordt wereldwijd gebruikt door toonaangevende bedrijven om personeelsselectie, prestatie, motivatie, werken in teamverband en leiderschap te verbeteren. Dankzij de sterke-puntenmethodiek worden onderliggende kwaliteiten waar je energie van krijgt én waar je goed in bent, omschreven. Er wordt ook ruime aandacht besteed aan het talentpotentieel dat nog ontwikkeld kan worden.  Door je te helpen meer inzicht te verkrijgen in je sterke punten stelt Strengthscope® je in staat om de taken en mogelijkheden te ontdekken die van nature beter bij je passen. Hierdoor kun je je prestaties en relaties optimaliseren en meer energie uit je werk halen.

Bureau &Rose integreert deze assessments in de diverse diensten die wij aanbieden.

Wij bieden diverse trainingen en workshop aan op het gebied van HR, vitaliteit en de sterke punten-aanpak.

Interesse? Neem contact met ons op.

Wanneer één of meerdere medewerkers de organisatie ongewenst moet verlaten, kan dit veel emoties met zich mee brengen.
Bureau &Rose helpt bij het volledige outplacementtraject. Dit verdelen wij in vier fasen.

Fase 1: Acceptatie van het verlies van de baan en werkgever

Fase 2: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Fase 3: Begeleiding naar een andere baan/opstarten eigen bedrijf

Fase 4: Nazorg

Bovenstaande fasen geven slechts een indicatie van het traject. Alle outplacementtrajecten die wij verzorgen, worden afgestemd op de behoeften van de organisatie en medewerkers. Daardoor is geen enkel traject hetzelfde.