Title Image

Advies

Met oog voor talent
Wanneer je met mensen werkt, is geen enkele aanpak hetzelfde.
Dat maakt ons werk nou juist zo leuk! – Cherish Rose

Wij adviseren je graag op het gebied van personeel en zorgen dat jouw organisatie op deze manier kan groeien en/of verbeteren.
Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat wij alle zaken rondom je personeel uit handen nemen, zodat je organisatie zich kan richten op de core business. Voor meer zekerheid en minder risico’s.

Onze diensten bestaan uit:

interim HR advies

HR on demand

HR afdeling op afstand

Talentscan

Interim HR advies

Op zoek naar een HR professional die de afdeling tijdelijk kan aansturen of ondersteunen? Dan is Bureau &Rose een goede keuze.
Wij hebben ervaring met de diverse facetten van HR zoals talentontwikkeling, werving en selectie, verzuimbegeleiding, functioneren en beoordelen, arbo en vitaliteitsvraagstukken. Ook tijdens een reorganisatie of een ander verandertraject, kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een externe adviseur.

HR on demand

Kleine ondernemer en/of groeiende organisatie zonder HR afdeling? Dan kan HR on demand iets voor jou zijn.
Via deze service beschik je over een HR professional die je kunt inzetten wanneer je (dringende) vragen hebt over jouw personeel. Heb je hulp nodig bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, of ben je benieuwd hoe je een zieke medewerker zo goed mogelijk kan begeleiden?
Wij adviseren graag!

HR on demand is te verkrijgen via een strippenkaart.

Afdeling HR op afstand

Een goede basis is het halve werk, zeker voor alle zaken rondom personeel. Daarom is een correcte personeelsadministratie van groot belang.
Wij helpen je bij het opstellen van procedures in het kader van de in-, door- en uitstroom van personeel, stellen arbeidscontracten op, helpen je bij eventuele verzuimbegeleiding en leggen een correcte personeelsadministratie aan. Desgewenst kunnen wij periodiek bij jou op kantoor aanwezig zijn om vragen van medewerkers te beantwoorden.

Voor deze dienst bieden wij verschillende abonnementsvormen aan.

Talentscan

Benut jij de talenten van jouw medewerkers al optimaal? Via de talentscan maken wij de talenten binnen jouw organisatie zichtbaar en analyseren wij waar het talentpotentieel nog beter benut kan worden. Dit stimuleert onder andere de medewerkersbetrokkenheid en de klanttevredenheid.